Officieel: Diego Costa gaat comeback bij Atlético afronden

21 september 2017, 15:41

Eerder op deze donderdag sijpelde al door dat Diego Costa zou gaan terugkeren bij Atlético Madrid en het is nu officieel bevestigd dat de rentree van de spits gestalte gaat krijgen. Zowel Chelsea als Atlético meldt dat de Spaanse Braziliaan naar Madrid afreist om zijn overstap af te ronden.

Chelsea heeft Diego Costa toestemming gegeven om naar Madrid te gaan voor een medische keuring en het afronden van zijn transfer. Naar verluidt betaalt Atlético in eerste instantie 55 miljoen euro voor de spits en kan daar nog 10 miljoen euro aan premies bij komen. Diego Costa kan tot 1 januari 2018 niet in actie komen voor Atléti, aangezien de club uit Madrid tot die tijd nog met een transferverbod kampt.

Derhalve trekt Diego Costa na 89 wedstrijden, 52 goals, zestien assists en twee landstitel de deur achter zich dicht bij Chelsea. De Londense club nam hem in de zomer van 2014 voor 38 miljoen euro over van Atlético, waar de spits tussen 2007 en 2014 tot 134 wedstrijden, 64 doelpunten en 22 assists kwam.

Diego Costa speelde al honderd dagen geen officiële wedstrijd meer en zou daar, als hij tot de jaarwisseling louter traint bij Atlético, meer dan 200 dagen van maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen