Bayern: Robben is weer fit, kwartet ontbreekt nog

21 september 2017, 14:13

Arjen Robben is weer hersteld van de griep waar hij de afgelopen dagen mee rondliep en waardoor hij dinsdag de uitwedstrijd tegen Schalke 04 (0-3 winst) moest laten schieten. De vleugelaanvaller kan zodoende weer in actie komen voor Bayern München, dat vrijdagavond VfL Wolfsburg ontvangt.

"Hij is in goede conditie en kan weer spelen", bevestigde coach Carlo Ancelotti donderdagmiddag op zijn perspraatje in aanloop naar Wolfsburg-thuis. De Italiaan gaf aan dat hij, in tegenstelling tot Robben, niet kan beschikken over Manuel Neuer, Juan Bernat, David Alaba en Thiago Alcantara. Door de lange afwezigheid van Neuer, die dit kalenderjaar niet meer in actie komt, is Sven Ulreich momenteel de eerste keeper van Bayern. Christian Früchtl en Tom Starke zijn respectievelijk de tweede en derde keeper.

Bij Wolfsburg, de tegenstander van Bayern, werd Andries Jonker aan het begin van deze week ontslagen. De Zwitser Martin Schmidt is diens vervanger bij de club van Jeffrey Bruma en Paul Verhaegh en Riechedly Bazoer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen