Slechte start Real Madrid in Bernabéu: "Rustig blijven"

21 september 2017, 07:44

Zinedine Zidane vindt het onvoorstelbaar dat Real Madrid woensdagavond in het eigen Estadio Santiago Bernabéu drie punten liet liggen tegen Real Betis. Ondanks een beduidend overwicht ging de houder van de Champions League voor de eigen fans met 0-1 tegen onder, door een late goal van Arnaldo Sanabria.

Real Madrid noteerde maar liefst 22 schoten, maar kreeg het niet voor elkaar om haar voormalig keeper Antonio Adan te passeren. Na afloop was de stemming daarom niet zo goed, zo zegt coach Zidane. "De sfeer in de kleedkamer was slecht, maar zo werkt het in het voetbal. De bal wilde er gewoon niet in en het is logisch dat het humeur dan slecht is. Het is niet zo dat we een geweldige wedstrijd speelden, maar slecht was het ook zeker niet", oordeelt ZIdane. "We hebben genoeg kansen gehad, maar het scoren ging gewoon niet."

Opvallend genoeg heeft de regerend landskampioen in drie thuisduels geen enkele zege gepakt. Valencia en Levante UD sleepten al een punt weg uit Bernabéu en nu stuntte Real Betis dus. "We kennen een slechte start in eigen stadion, maar dat moeten we accepteren. We hebben niet genoeg gepresteerd in deze wedstrijden. Het is nu zaak om weer terug te komen en daarvoor moeten we rustig blijven. Er is nog een lang seizoen te gaan."

Positief is dat Cristiano Ronaldo weer terug is na zijn schorsing van vijf wedstrijden. "Hij was niet angstig. We zijn blij dat hij er weer bij is", sluit Zidane af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen