Messi scoort er weer vier: "Dat is geen nieuws meer"

20 september 2017, 07:46

Op 1 mei 2005 maakte Lionel Messi zijn eerste doelpunt in Camp Nou, in de wedstrijd tegen Albacete. Dinsdagavond bereikte de Argentijnse dribbelaar alweer de 300 doelpunten in het stadion van FC Barcelona. Met vier goals tegen Eibár SD (6-1 winst) was het weer genieten wat Messi liet zien.

Barça-coach Ernesto Valverde noemt de 'tennisoverwinning' op Eibár geflatteerd, maar vindt het mooi dat Messi ondanks de afwezigheid van Luis Suárez en Ousmane Dembélé 'gewoon' laat zien wat hij kan. "Messi is echt een van de slimste spelers die ook ooit gezien heb op de velden. Je weet niet hoe hij het allemaal doet, maar hij komt altijd wel ergens tevoorschijn. Hij is buitengewoon goed. Luis was er niet bij, maar Messi speelt altijd hetzelfde. Wie er ook naast hem staat in het veld. Ik weet eigenlijk niet meer wat ik over Messi moet zeggen. Hij laat dit soort waanzinnige wedstrijden op regelmatige basis zien. Elke keer weer. Dat hij vier keer scoort is geen nieuws meer. Hij houdt van voetbal en geniet in het veld", aldus Valverde.

Zoals gezegd vond Valverde wel dat de uitslag hoger uitgevallen is dan de verhoudingen op het veld eigenlijk verdienden. "Het was niet zo simpel als de stand doet vermoeden. Eibár maakte het ons lastig met hun hoge manier van drukzetten", aldus de coach van Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen