Leicester klopt Liverpool, Palace wint wel in de beker

19 september 2017, 23:52

Het blijven zware tijden voor Liverpool en Jurgen Klopp. Ook in de League Cup wist het dinsdag weinig indruk te maken, waardoor de ploeg al vier duels zonder zege zit. Leicester City was met 2-0 te sterk.Crystal Palace wist wel te winnen, het schakelde Huddersfield uit (1-0).

Leicester City - Liverpool 2-0

Met Georginio Wijnaldum in de basis was Liverpool de betere in de eerste helft met Dominic Solanke (oud-Vitesse) en Andrew Robertson als uitblinkers. Leicester City had echter niet heel veel moeite om overeind te blijven en kwam tien minuten na rust zelfs op voorsprong dankzij Shinji Okazaki. De bal werd met het hoofd goed klaargelegd, waarna zijn schot binnen stuiterde. Liverpool bracht onder andere de eindelijk herstelde Danny Ings, maar het was Islam Slimani die aan de andere kant scoorde en de wedstrijd besliste.

Crystal Palace - Huddersfield Town 1-0

Crystal Palace heeft voor het eerst dit seizoen gewonnen van een Premier League-club. In de League Cup was het met 1-0 te sterk voor Huddersfield. Met Jairo Riedewald en Patrick van Aanholt in de basis kende de ploeg een prima start. Bakary Sako kopte binnen uit een voorzet van Andros Townsend. Palace besloot niet achterover te hangen, al moest Julián Speroni wel een paar keer ingrijpen. De Argentijnse goalie sleepte zijn eerste clean sheet van het seizoen uit het vuur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen