Gewijzigd Ajax in bekerduel: "Er vinden wisselingen plaats"

19 september 2017, 16:02

Ajax zal met een gewijzigde opstelling beginnen aan het bekerduel van woensdag met Scheveningen. Dat heeft Marcel Keizer aangekondigd. Hij laat Andre Onana, Amin Younes en Donny van de Beek sowieso achter in Amsterdam. Zij krijgen vrijaf, net als Matteo Cassierra. 

"Eerst moeten we kijken hoe de spelers er fysiek op staan", zegt Keizer tegen Ajax TV. "Er vinden een aantal wisselingen plaats. Op de bank hebben we ervaren jongens en prima spelers zitten." Ajax is aan zijn stand verplicht om ten koste van Scheveningen, uitkomend in de Derde Divisie, de volgende ronde van de KNVB Beker te bereiken. "In de amateurwereld is Scheveningen een uitstekende club. Er spelen ervaren jongens uit het betaalde voetbal. Zij weten hoe het werkt."

Keizer vervolgt: "Wij moeten ons eigen ding doen. Zij zullen voor hun kans gaan. Dat is logisch, en is de charme van het bekervoetbal. We moeten ons werk doen, en een ronde verdergaan. Ik wil dat we goed voetbal spelen, kansen creëren en afmaken. Dan moet het goed komen, maar het moet wel geconcentreerd gebeuren."

Lees ook: Keizer geeft vier Ajacieden vrijaf voor bekerduel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen