Kishna strijdvaardig: "Laatste duel voor ADO niet gespeeld"

18 september 2017, 22:24

Ricardo Kishna kreeg maandag te horen dat hij in de wedstrijd tegen Ajax van afgelopen zondag (1-1) zijn voorste knieband heeft afgescheurd. De aanvaller wordt binnenkort geopereerd en moet daarna maanden revalideren. Toch blijft hij strijdvaardig.

Kishna reageert maandagavond via Instagram op het nieuws. "Ik wil via deze weg iedereen bedanken voor de lieve en moedgevende berichten. In het speciaal wil ik onze spelersgroep, staf en uiteraard onze fantastische supporters bedanken. Mij rest op dit moment maar 1 ding en dat is iets waar ik al vaker voor heb gestaan dus ik weet hoe ik ermee om moet gaan, ik ga keihard werken en knokken om weer snel terug te zijn op het veld. Ik beloof jullie 1 ding en dat is dat ik mijn laatste wedstrijd voor ADO nog zeker niet heb gespeeld!", zo schrijft de van Lazio gehuurde speler.

De aanvaller moest tegen zijn oude club Ajax al twintig minuten na zijn invalbeurt het veld per brancard verlaten. Kishna kreeg vervolgens een hart onder de riem van de supporters in het Cars Jeans Stadion, die hem direct toezongen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen