Pastoor gaat geen spelers sparen voor bekerduel met RKC

18 september 2017, 18:47

Alex Pastoor wil geen spelers sparen voor het bekerduel van Sparta Rotterdam met RKC Waalwijk van dinsdagavond. De trainer laat weten grotendeels dezelfde spelers op te zullen gaan stellen als tegen AZ in de Eredivisie (2-0 nederlaag).

Omdat de selectie van Sparta in de laatste weken van de transferperiode nog enkele veranderingen onderging, moeten de spelers nog aan elkaar wennen. Daarom voert Pastoor tegen RKC hooguit twee wijzigingen door in zijn basiself. "Gechargeerd gezegd zitten we nu in week drie van onze voorbereiding. Dan is het belangrijk om vastigheden te creëren. Dat gaat het beste wanneer je je elftal intact laat", aldus de trainer tegenover het Algemeen Dagblad.

Pastoor waakt vooral voor onderschatting tegen RKC, dat uitkomt in de Jupiler League. "Als je aan het bekertoernooi deelneemt, doe je dat met één doel: de beker winnen. Zo gaan we de wedstrijd tegen RKC dus ook in. Elk bekertoernooi in elk voetballand kent jaarlijks weer verrassingen. We moeten waken voor de 'dit doen we wel effe-houding'. We willen door bekeren. Met die insteek gaan we naar Waalwijk." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen