Vlaar niet fit bij AZ: Hatzidiakos gaat spelen tegen MVV

18 september 2017, 14:59

Ron Vlaar heeft te veel knieklachten overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam om komende dinsdag met AZ in actie te komen in de bekeruitwedstrijd tegen MVV Maastricht. Coach John van den Brom hoopt dat zijn aanvoerder er zondag weer bij is, in de thuiswedstrijd tegen Excelsuir.

"Ron Vlaar is dinsdag niet beschikbaar", zegt Van den Brom in de aanloop naar MVV-uit op de clubwebsite. "Hij heeft na het uitduel met Sparta nog teveel last van zijn knie. Met Ron werken we naar zondag toe. Wie er op zijn positie gaat spelen? Pantelis Hatzidiakos. Hij doet het dit seizoen goed bij Jong AZ en op de trainingen", aldus Van den Brom, die verder een fitte spelersgroep ter beschikking heeft.

Van den Brom zal na de 0-2 zege bij Sparta, op Vlaar na, vasthouden aan zijn basisopstelling op Het Kasteel. "Op één wisseling in de defensie na spelen we tegen MVV gewoon met dezelfde jongens. We zitten in een goede flow. Dat gevoel moeten we vasthouden. De opdracht is heel simpel: een ronde verder komen. Klaar", stelt Van den Brom, die MVV wel 'een goede ploeg' zegt te vinden.

De voorbeschouwing van John van den Brom bij AZ TV:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen