Jans wil baan Faber niet overnemen: "Over mijn lijk"

18 september 2017, 08:16

Er is afgelopen weekend wat commotie ontstaan omtrent FC Groningen, dat zaterdag met 2-1 verloor bij NAC Breda. Omdat Ron Jans en Hans Nijland zich in de slotfase van de wedstrijd bij de dug-out meldden, werd er gesteld dat technisch manager mogelijk het takenpakket van Faber over gaat nemen. Volgens Jans is dit echter niet aan de orde.

De oud-coach van Groningen, sinds afgelopen zomer werkzaam als technisch manager, maakte zondag bij NOS Studio Voetbal een duidelijk statement. Volgens hem is een entree op de bank van Groningen totaal niet aan de orde. "Wij gaan tegen het einde van de wedstrijd altijd naar het veld, alleen uit de tunnel van NAC kom je direct bij de dugout", sprak Jans. "Ik hoorde op de terugweg termen als oncollegiaal en ondermijnen van gezag van de trainer. En las ook berichten dat ik het zou willen overnemen. Bij dezen: nooit. Over mijn lijk."

Trainer Faber liet zaterdag in een reactie bij FOX Sports al weten dat er niets aan de hand was. "Hans en Ron zijn erg betrokken. Ze blijven dicht bij de groep. Ze doen dit het hele seizoen al."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen