Janssen maakt eerste doelpunt voor winnend Fenerbahçe

17 september 2017, 21:03

Vincent Janssen heeft zondagavond zijn eerste doelpunt in dienst van Fenerbahçe gemaakt. De spits opende op bezoek bij Alanyaspor de score. Zijn goal betekende de opmaat voor een 1-4 overwinning en de tweede competitiezege van dit seizoen. Daarnaast versierde Janssen ook nog een straschop. 

Janssen had in het vijfde competitieduel van Fenerbahçe zijn eerste basisplaats. Een week eerder tegen Istanbul Basaksehir mocht hij invallen. Het vertrouwen betaalde Janssen uit met een doelpunt in de openingsfase van de wedstrijd. De Oranje-spits stond op de goede plek, nadat Souza de bal met het hoofd voor het vijandelijke doel legde.

Alanyaspor reageerde vlak voor rust nog wel met de gelijkmaker via Emre Akbaba. Toch ging Fenerbahçe met een voorsprong de kleedkamers in. Mathieu Valbuena hielp de Turkse club aan een 1-2 voorsprong. Na een uur besliste Giuliano de wedstrijd door een door Janssen verdiende strafschop binnen te schieten. In de slotfase werd Janssen naar de kant gehaald. Vanaf de bank zag hij Valbuena voor zijn tweede van de avond tekenen.

Dankzij de zege nestelt Fenerbahçe zich in de subtop. De club van Janssen staat achtste, met vijf punten achterstand op koploper Galatasaray.

Overige uitslagen:

Göztepe - Genclerbirligi 3-2

Istanbul Basaksehir - Trabzonspor 2-2

Osmanlispor - Sivasspor 2-4

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen