Berghuis aangeslagen: "Wist gelijk dat het mis was"

17 september 2017, 19:44   Bijgewerkt: 18 september 2017, 13:23

Steven Berghuis is geschrokken van zijn harde tackle op Luuk de Jong. Het betekende meteen einde wedstrijd voor de PSV-spits, die waarschijnlijk een zware ribblessure heeft opgelopen. Ook Berghuis moest later van het veld. De Feyenoorder kreeg nog in de eerste helft zijn tweede gele kaart. Het tiental van Feyenoord slaagde er vervolgens niet in de 1-0 achterstand ongedaan te maken.

"Ik vind het heel vervelend voor Luuk. Ik ken hem al goed en lang, van mijn tijd bij FC Twente. Ik trok mijn been in, maar daardoor raakte ik hem hard op zijn borst met mijn knie. Ik voelde gelijk dat het mis was", reageert Berghuis in de mixed zone van het Philips Stadion.

Berghuis kreeg voor zijn tackle een gele kaart. Zijn tweede kreeg hij voor vasthouden. "Hij hoeft hem niet te geven, maar was wel dom. Ik was ook wel van slag na de overtreding op De Jong. Misschien had het een wel met het ander te maken." Berghuis zag zijn collega's een sterke tweede helft spelen, maar Feyenoord bleef na negentig minuten met lege handen staan. "De jongens hebben het de tweede helft top gedaan, ze hebben hun rug gerecht. Maar goed, het levert geen punten op."

De reactie van Kevin Diks na Feyenoord-PSV voor de camera van FCUpdate.nl:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen