Veltman baalt: "We begonnen zo slecht aan de tweede helft"

17 september 2017, 17:05

In de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag heeft Ajax zondagmiddag twee gezichten laten zien. Voor rust maakten de Amsterdammers een goede indruk, maar na de pauze liet het de thuisploeg terug in de wedstrijd komen. Aanvoerder Joël Veltman vindt het puntenverlies doodzonde.

De verdediger kopte Ajax in de eerste helft op voorsprong, maar zag dat zijn ploeg in de tweede helft de 1-1 moest incasseren.  "In de eerste helft moeten we gewoon op 0-2 of 0-3 staan. We speelden ze gewoon weg, ze hebben geen kans gehad. Maar als je de 0-2 niet maakt, dan houden ze hoop. We begonnen daarna zo slecht aan de tweede helft. Zij krijgen niet echt kansen, maar je voelt gewoon aan alles dat ze hoop krijgen. De 1-1 zag je aankomen", zegt hij voor de camera van FOX Sports.

Veltman weet wel waar het misging voor Ajax. "We waren slordig en hielpen ADO in de wedstrijd. Wij lieten in de eerste helft gretigheid zien en zij in de tweede helft. Iedereen is boos en de trainer zei na afloop dat we zo boos aan de tweede helft hadden moeten beginnen. Dat klopt wel."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen