Matige start kost Redknapp de kop bij Birmingham City

17 september 2017, 09:34

Het doek is gevallen voor Harry Redknapp bij Birmingham City. De ervaren oefenmeester kende met vier punten uit acht Championship-wedstrijden een tegenvallende seizoensstart en is dit weekend op straat gezet door de club. Zonde, vindt de zeventigjarige trainer.

Bij het ambitieuze Birmingham kreeg Redknapp deze zomer de beschikking over veertien nieuwe spelers. Het inpassen daarvan verliep moeizaam. Met vier punten uit acht wedstrijden staat de club negentiende. "Wat kon ik doen?", vraagt Redknapp zich af in de Birmingham Mail. "Het kost tijd om een voetbalteam te bouwen en dat lukt niet in een week. Het is waar dat ik de doelen van de club nog niet heb behaald. Maar ik heb nog steeds het gevoel dat we om promotie mee zouden gaan spelen. Daar twijfel ik niet over. Misschien was het dit jaar nog niet gelukt, maar ik weet zeker dat we binnen twee jaar promotie naar de Premier League zouden behalen."

Redknapp werd begin april aangesteld in het St. Andrew's Stadium. De coach is een grote naam in Engeland, waar hij los van een avontuur in Jordanië altijd heeft gewerkt. In zijn tijd bij Tottenham werd hij verkozen tot Manager van het Jaar in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen