Vreven: "Ik heb mijn ploeg zeker stappen zien maken"

16 september 2017, 23:26

NAC Breda boekte zaterdagavond haar eerste overwinning sinds de terugkeer naar de Eredivisie. De ploeg van Stijn Vreven zette in eigen huis FC Groningen met 2-1 aan de kant, wat bij de Belgische trainer voor de nodige voldoening zorgde. 

"We hebben een prima overwinning geboekt", vertelt de Belg op de clubwebsite. "Natuurlijk heb ik nog wel dingen gezien die beter konden. We waren nog niet de volle negentig minuten goed, maar ik heb mijn ploeg zeker stappen zien maken. De eerste helft was onze beste tot nu toe waarin we heel dominant speelden. De tweede helft ging Groningen anders spelen en kwamen wij er een aantal keer goed uit in de counter." 

Uitblinker bij de Brabanders was Rai Vloet, die beide treffers voor zijn rekening nam. Net zoals zijn coach wilde hij nog niet de vlag uithangen. "Ondanks het goede gevoel, moeten we wel kritisch op onszelf blijven. We moeten nog veel leren, zoals het behouden van onze concentratie tot aan het laatste fluitsignaal. Dat zijn dingen voor de volgende wedstrijd, eerst gaan we genieten van deze overwinning."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen