Vitesse ongeschonden uit EL-duel, VVV'ers kloppen aan de deur

15 september 2017, 19:12

Vitesse is ongeschonden uit het verloren Europa League-duel met Lazio (2-3) gekomen. De Arnhemmers bereiden zich voor op de competitiewedstrijd van zondag tegen VVV-Venlo. De komende tegenstander van Vitesse kent als promovendus een prima start van het seizoen.

Fraser: "Serero heeft weer meegetraind"

Arnold Kruiswijk is een vraagteken voor het duel met VVV. Hij ontbrak tegen Lazio, evenals Thulani Serero. "Serero heeft vrijdag weer meegetraind. We zijn voorzichtig met hem en gaan nog bekijken wanneer we hem weer volledig gaan inzetten", zegt Henk Fraser op de website van Vitesse.

Opponent VVV pakte in de eerste vier wedstrijden al zeven punten. Fraser: "VVV heeft in verschillende wedstrijden al laten zien vanuit een compacte organisatie te kunnen spelen en levensgevaarlijk kunnen zijn in de omschakeling. We zijn dus gewaarschuwd."

Steijn: "We hebben sterke selectie"

De Limburgers zijn een ploeg om rekening mee te houden. "We hebben een sterke selectie en hebben allerlei mogelijkheden omdat spelers die op de bank zitten aan de deur kloppen bij de jongens die in de basis staan", zegt Maurice Steijn op het digitale thuis van VVV. "Nwakali viel heel sterk in bij FC Groningen, om een voorbeeld te noemen." 

Bij de Venlonaren hebben hoop dat Vito van Crooij weer kan spelen. Ook Jonathan Opoku is na maanden blessureleed weer inzetbaar. Steijn kan geen beroep doen op de geblesseerde Roel Janssen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen