NAC krijgt complimenten, Groningen ontvangt kritiek

15 september 2017, 17:22

NAC Breda ontvangt de complimenten, maar niet te punten. Komende tegenstander FC Groningen krijgt juist veel kritiek en pakte in vier wedstrijden vijf punten. De Bredanaars willen zaterdag dolgraag eens de volle buit pakken, Ernest Faber erkent dat het beter moet bij de Groningers.

Vreven: "Complimenten leuk, maar spelen voor harde knikkers"

Tot dusver pakte NAC een puntje. "Het zijn uiteindelijk de punten die tellen. Complimenten zijn leuk, maar we spelen voor de harde knikkers", zegt trainer Stijn Vreven op de website van NAC. "We moeten stabieler worden in de verdediging. Hoe makkelijker wij de nul kunnen houden, des te makkelijker we wedstrijden kunnen winnen. Dat is een streven."

Vreven hoopt dat zijn ploeg tegen Groningen de kansen weet te benutten. Dat gebeurde vorige week tegen AZ (2-1) onvoldoende. "Wij moeten iedere week top zijn, willen we drie punten pakken. Alles moet goed staan in balbezit en -verlies. We moeten spelen met meer dan 100% inzet. Groningen is dus niet makkelijker en dat probeer ik mijn spelers mee te geven door middel van videoanalyse, trainingen en coaching. We zullen top moeten zijn, willen we winnen van Groningen."

Faber: "Ik raak niet van de wijs"

Groningen kreeg zondag de hoon over zich heen na het gelijkspel tegen VVV-Venlo (1-1). "Ik ben de eerste die zal erkennen dat het niet goed genoeg was", aldus trainer Faber op de website van de Trots van het Noorden. "Als hoofdtrainer weet je dat je kritiek kunt krijgen als het niet goed loopt, en dat hoort er bij. Ik raak er niet door van de wijs, want ik heb meer informatie dan de buitenwacht. Intern discussiëren we uiteraard volop en kan alles open en eerlijk besproken worden. Dat is de afgelopen week weer gebeurd. Op basis van alle inbreng neem ik uiteindelijk de beslissingen."

In Breda kan Faber geen beroep doen op Kasper Larsen, omdat hij kampt met een enkelblessure. Ritsu Doan zit wel weer bij de selectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen