Feyenoord bevestigt: waarschijnlijk geen kaarten voor Napoli

15 september 2017, 16:18

Feyenoord verwacht zonder supporters af te reizen naar Napoli. De politie van Napels gaat een negatief advies uitgeven over het toelaten van Rotterdamse fans in de Italiaanse stad. De landskampioen speelt dinsdag 26 september in de Champions League tegen Napoli. Het duel wordt door de Napolitaanse politie geclassificeerd als 'extreem hoog risico'.

Op de eigen officiële kanalen laat Feyenoord weten deze berichten vernomen te hebben via de KNVB. De Nederlandse bond heeft contact gehad met de Italiaanse bond en vertegenwoordigers van de gemeente Rotterdam, die de laatste dagen veel gesprekken voerden met de Nederlandse ambassade in Rome.

Officieel heeft Feyenoord nog geen bericht gehad van het weigeren van de eigen fans. Maar de club rekent erop dat het advies politie in Napels over zal worden genomen en er geen kaarten voor Feyenoord-supporters beschikbaar komen. De politie vindt de komst van duizenden Feyenoorders in combinatie met die van Napoli een te grote bedreiging voor de openbare orde en veiligheid. "Dit zou de reden van het verbod zijn, dat dus nog steeds niet in schriftelijke vorm door Feyenoord is ontvangen", aldus Feyenoord.

De Rotterdammers zeggen teleurgesteld te zijn. Feyenoord hoopt dat supporters die al een reis geboekt hebben, afzien van hun trip naar Napels. Dit om voor zichzelf en de club geen onnodige risico's te nemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen