Arrestaties bij Arsenal-Köln, Wenger dacht aan afgelasting

15 september 2017, 09:49

Er zijn donderdag vijf supporters van 1.FC Köln opgepakt rond de Europa League-wedstrijd tegen Arsenal. Hoewel 2.900 fans een kaartje voor de wedstrijd hadden bemachtigd, waren er maar liefst 20.000 Duitse supporters afgereisd naar Londen. Dat zorgde voor de nodige onrust, waardoor het duel ook wat later begon.

Er zijn op de hectische dag in Londen vijf arrestaties verricht. Er werden mensen opgepakt wegens het verstoren van de openbare orde, zo meldt de BBC. Door de situatie rond de aanhang van Köln, die zich na een afwezigheid van 25 jaar eindelijk weer eens kon opmaken voor Europees voetbal, werd de wedstrijd pas om 22.05 uur afgetrapt.

Dat viel Arsenal-manager Arsene Wenger nog mee, zo geeft de Fransman aan. "Ik dacht dat ze het er niet op zouden gokken, toen ik alle beelden van rond het stadion zag. Wij waren geduldig aan het aan het wachten in de kleedkamer en vroegen ons vooral af wanneer de wedstrijd gespeeld zou worden. Morgen, of volgende week? We waren aan het speculeren. Ik dacht dat ze de wedstrijd niet door zouden laten gaan", aldus Wenger,

Arsenal won het duel na een vroege achterstand met 3-1, met een weergaloze treffer van Alexis Sánchez al breekpunt.

[photo,108781,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen