De Vrij: "Goede publiciteit voor het Nederlandse voetbal"

15 september 2017, 09:15

Stefan de Vrij kwam donderdagavond met Lazio Roma in actie tegen Vitesse. De centrumverdediger kreeg twee goals om de oren, maar won wel met zijn Italiaanse werkgever: 2-3. Na afloop spreekt hij zijn complimenten uit richting Vitesse.

"Ik vind niet dat we goed wegkomen, maar Vitesse heeft het heel goed gedaan. Ze hebben het ons erg lastig gemaakt en goede publiciteit gemaakt voor het Nederlandse voetbal", zo luidt de reactie van De Vrij voor de camera van RTL. "Wij waren iets gelukkiger dan zij", vindt de international van Oranje, die ondanks verkoudheid de hele wedstrijd speelde.

Lazio-coach Simone Inzaghi opteerde niet voor de sterkste elf in het uitduel met Vitesse en De Vrij heeft daar de verklaring voor. "We spelen heel veel wedstrijden. Zondag hebben we weer competitie en de woensdag daarna komen we alweer in actie tegen Napoli. Met oog op die wedstrijden heeft de trainer deze keuze gemaakt. Eigenlijk zou ik ook niet starten, maar ik mocht toch spelen. Het zijn allemaal keuzes die een trainer moet maken met zo'n druk programma", aldus De Vrij, die met Lazio ambities heeft in de Europa League. "We willen zo ver mogelijk komen. We hebben een sterk team. Maar het eerste doel is de poulefase doorkomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen