Lazio onder de indruk van Vitesse: "Een goede ploeg"

15 september 2017, 08:51

Lazio Roma won weliswaar met 2-3 in Arnhem, maar had het donderdagavond knap lastig tegen Vitesse. De Biancocelesti wisten zich uiteindelijk door defensieve fouten van de thuisploeg te verzekeren van drie punten. Na afloop waren er Italiaanse complimenten voor het spel van Vitesse.

Lazio-coach Simone Inzaghi, die niet kon beschikken over spelers als Felipe Anderson, Luis Nani en Wallace, zag zijn ploeg twee keer langszij komen na een achterstand. "Het was een aardige wedstrijd. Ook de eerste helft was prima, al hadden we toen meer met onze kansen moeten doen. Maar Vitesse heeft een goede ploeg. Ik was al niet blij toen ze uit de koker kwamen in de loting. Ze hebben veel snelheid en kwaliteiten in de aanval", aldus Inzaghi, die vooral Milot Rashica zag excelleren.

Uiteindelijk wist Lazio na rust het verschil te maken, toen Ciro Immobile in het veld kwam. "We kozen voor tactische aanpassingen en ik vond het mooi om te zien dat de reactie van de jongens goed was. Het was de eerste keer dit seizoen dat we achter kwamen en daar zijn we goed mee omgegaan. We schoven door naar een 4-3-1-2-formatie en lieten de aanvallers verder uit elkaar spelen, zodat Luis Alberto eronder kon komen. Dat wierp zijn vruchten af, daar ben ik zeer blij mee."

Parolo

Aanvoerder Marco Parolo prijst zijn ploeggenoten na de zege in Arnhem. "Het was een goede pot. We gaven weinig weg tegen Vitesse, creëerden goede kansen en maaken mooie doelpunten. We hebben spirit getoond en moeten deze discipline vasthouden. Het is niet makkelijk om in Europa achter te komen, maar we hebben ons teruggeknokt met goed voetbal, vastberadenheid en vertrouwen", aldus Parolo, die de 1-1 maakte namens Lazio en nu drie keer gescoord heeft in zijn laatste vier optredens in de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen