Groep D: Milan haalt flink uit bij terugkeer in Europa

14 september 2017, 21:01

AC Milan is na drie jaar terug in Europa en dat lieten de Italianen weten ook. Op bezoek bij Austria Wien werd er met 1-5 gewonnen. Al voor rust scoorde de ploeg van Vincenzo Montella drie keer. Door de ruime zege is Milan na de eerste speelronde koploper in groep D.

Milan had in Oostenrijk slechts zeven minuten nodig om op voorsprong te komen. Hakan Çalhanoglu haalde hard uit en tekende zo voor de openingstreffer. Nog geen drie minuten later was het opnieuw raak. Çalhanoglu fungeerde ditmaal als aangever en André Silva verdubbelde de voorsprong. De verdediging van Austria Wien, met oud-Ajacied Heiko Westermann in de basis, had het lastig. Tien minuten later bepaalde Silva de ruststand namelijk op 0-3.

Austria Wien kende na rust even een kleine opleving, want toen de tweede helft een paar minuten oud was maakte Alexandar Borkovic er 1-3 van. Milan stelde echter snel weer orde op zaken. Silva maakte zijn hattrick compleet en zorgde ervoor dat de marge weer drie was. Na iets meer dan een uur spelen werd het via invaller Suso ook nog 1-5. Hij stond nog geen minuut in het veld toen hij scoorde.

Rijeka-Athene

AEK Athene is na de eerste speeldag de nummer twee in groep D. Op bezoek bij Rijeka werd er met 1-2 gewonnen. Petros Mantalos opende na een kwartier de score voor de bezoekers. Josip Elez zorgde nog voor de gelijkmaker, maar na rust was vooral Athene aan zet. Lazaros Christodoulopoulos zorgde na een uur voor de 1-2 en daar bleef het uiteindelijk bij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen