Koeman: "Geweldig om met Everton terug te zijn in Europa"

14 september 2017, 13:21

Ronald Koeman verwacht in de Europa League een reactie van Everton. Zijn ploeg ging afgelopen weekend in de Premier League in eigen huis hard onderuit tegen Tottenham Hotspur (0-3). Donderdagavond spelen The Toffees op bezoek bij het Italiaanse Atalanta Bergamo van Marten de Roon en Hans Hateboer.

"Natuurlijk moet wij reageren", zegt Koeman op de website van Everton. "De tweede helft tegen Tottenham was niet zoals wij verwachtten. Het mooie aan voetbal is dat jij je een paar dagen later kunt revancheren."

Bovendien zijn de Engelsen al vier wedstrijden (competitie en in Europees verband) zonder zege. "Ik heb vertrouwen", aldus Koeman. "Voor iedere club is het belangrijk om in Europa te spelen. Everton is een tijd weg geweest van het Europese podium, maar we zijn terug. Het is geweldig, voor de spelers, de staf en de fans."

Koeman hoopt dat zijn ploeg tegen Atalanta kan domineren. "Onze intentie is om aanvallend te spelen, kansen te creëren en ons te wapenen tegen de kracht van Atalanta." Later in de groepsfase van de Europa League treft Everton het Cypriotische Apollon Limassol en Olympique Lyon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen