Lazio-coach Inzaghi: "Vitesse sterkste opponent uit hun pot"

13 september 2017, 20:28

Lazio Roma mag dan de favoriet zijn voor de ontmoeting met Vitesse, van onderschatting is geen sprake bij de Italiaanse topclub. Trainer Simone Inzaghi is onder de indruk van de Arnhemmers en wil goed beginnen aan de Europa League-campagne.

"Het is prachtig om terug te zijn in Europa en het zal moeilijk worden vanaf het begin", is de verwachting van Inzaghi. "Vitesse is in goede vorm en de ploeg presteert goed in Nederland. Het worden zes lastige groepsduels voor ons. We willen goed presteren in Europa, omdat we daar vorig seizoen hard voor hebben gewerkt. Wij zijn één van de favorieten in de groep, maar zullen de juiste mentaliteit moeten laten zien."

Lazio zit in de groep bij OGC Nice, Zulte Waregem en dus Vitesse. De ploeg uit Arnhem kwam bij de loting uit Pot 4 rollen. "Ik heb vanaf het begin gezegd dat Vitesse de sterkste ploeg uit de pot is. We hebben wat dat betreft geen geluk gehad bij de loting", aldus Inzaghi, die middenvelder Lucas Leiva in Arnhem waarschijnlijk in het hart van de defensie posteert. De kans is groot dat Stefan de Vrij rust krijgt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen