Feyenoord met St. Juste, Amrabat en Kramer tegen City

13 september 2017, 19:49   Bijgewerkt: 13 september 2017, 20:41

Trainer Giovanni van Bronckhorst heeft de absentie van Nicolai Jørgensen bij Feyenoord opgelost met een basisplaats voor Michiel Kramer. De aanvaller start woensdagavond in de basis bij die Champions League-ouverture tegen Manchester City. Daarnaast zijn er ook basisplaatsen voor Jeremiah St. Juste en Sofyan Amrabat. Dat laatste gaat ten koste van Jens Toornstra.

Omdat Jørgensen afgelopen weekend geblesseerd uitviel tegen Heracles Almelo, had Van Bronckhorst een lastige puzzel te leggen voor de kraker tegen de Engelse topclub. Er werd in de media gerept over een mogelijke overstap naar een systeem met vijf verdedigers en twee aanvallers, maar de coach heeft vastgehouden aan zijn 4-3-3-formatie. Wel is er een verandering doorgevoerd in de defensie en het middenveld. Aanwinst St. Juste krijgt op rechtsback namelijk de voorkeur boven Kevin Diks, terwijl Amrabat vaste waarde Toornstra uit het elftal heeft gewerkt.

Bij tegenstander Manchester City staat Ederson onder de lat. De keeper kreeg zaterdag tegen Liverpool nog een harde knal van Sadio Mané, maar kan met gezichtsbescherming aantreden in De Kuip. De Engelse ploeg speelde dit seizoen meermaals met vijf verdedigers, maar gaat het tegen Feyenoord waarschijnlijk doen met vier. Het middenveld bestaat uit Fernandinho, Kevin De Bruyne, Bernardo Silva en captain David Silva, terwijl Gabriel Jesus en Sergio Agüero de aanval vormen.

Opstellingen

Feyenoord: Jones; St.Juste, Botteghin, Vd Heijden, Nelom; Amrabat, El Ahmadi, Vilhena; Boetius, Kramer, Berghuis.

Manchester City: Ederson, Walker, Stones, Otamendi, Mendy, Fernandinho, De Bruyne, Bernardo, Silva, Jesus, Agüero.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen