Linssen: "Denk niet dat Lazio wakker ligt van Bryan Linssen"

13 september 2017, 23:52

Vitesse heeft dit seizoen de taak om het Nederlandse voetbal te vertegenwoordigen in de Europa League. Dat zal niet gemakkelijk worden, aangezien de ploeg uit Arnhem in een zware Europa League-poule zit. Aanvaller Bryan Linssen beseft dat zijn ploeg er donderdagavond meteen zal moeten staan als Lazio Roma op bezoek komt. 

De aanvaller schoof woensdag aan bij de persconferentie en beseft dat Lazio een tegenstander van formaat is. "De mannen moeten opstaan tegen Lazio Roma. Het wordt mannenvoetbal en geen jongensvoetbal. Het belangrijkste is dat we niet naïef zijn, want elk foutje wordt dan afgestraft", zei hij volgens Omroep Gelderland.

Afgelopen weekend scoorde Linssen nog fraai tegen Excelsior, maar hij denkt niet dat Lazio nu bang voor hem zal zijn. "Ik denk niet dat ze wakker liggen van Bryan Linssen", sprak de buitenspeler, die een duidelijk doel heeft. "Wij gaan spelen om te winnen. Waarom zouden wij niet van Lazio kunnen winnen? Ajax verslaat ook Europese ploegen en wij hebben als Vitesse wel eens gewonnen van Ajax. Ik denk dat er zeker kansen voor ons liggen. Dan moet je inderdaad denken aan goed counteren, er een paar keer snel en goed uitkomen. Daar hebben we wel een paar spelers voor zoals Rashica."

Vitesse tegen Lazio begint donderdag om 21.05 uur.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen