Van Persie blij met komst Janssen: "Kan hem helpen"

13 september 2017, 12:46

Robin van Persie is blij dat Vincent Janssen de keuze heeft gemaakt om Tottenham Hotspur op huurbasis te verruilen voor Fenerbahçe. De routinier stelt dit seizoen als rolmodel te kunnen fungeren voor de spits en hem te helpen waar nodig.

Janssen kwam bij Tottenham niet veel in actie, maar is wel eerste spits bij het Nederlands elftal. "Ik heb hem vaker zien spelen. Hij is een goede spits en heeft het goed gedaan bij Oranje. Ik denk dat ik hem met bepaalde dingen goed zal kunnen helpen.", zegt Van Persie in gesprek met het Turkse Sporx. Hij zegt verder dat Janssen zich geen zorgen hoeft te maken over zijn plek bij het nationale elftal. "Je interlandcarrière loopt niet ineens gevaar omdat je in Turkije speelt. Wesley Sneijder en ik hebben bewezen dat dat absoluut niet het geval is."

Van Persie stelt dat Fenerbahçe een goede stap is voor Janssen om zich weer te laten zien in Europa. "Als hij het hier goed doet dan kan hij de weg bewandelen van Ruud van Nistelrooy en mij. Ik heb zelf elf jaar lang in de Premier League gespeeld dus wat dat betreft ben ik een goed rolmodel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen