Bayern mist kans op monsterscore, gouden trio scoort bij PSG

12 september 2017, 22:38

Bayern München en Paris Saint-Germain hebben hun favorietenrollen in groep B waargemaakt. Bayern won thuis met 3-0 voor RSC Anderlecht, terwijl Paris Saint-Germain flink uithaalde en op bezoek bij Celtic met 0-5 wist te winnen.

Bayern München - RSC Anderlecht 3-0

RSC Anderlecht wist al heel vroeg dat het een zeer lastige avond ging worden. Binnen tien minuten kreeg Sven Kums (oud-sc Heerenveen) rood voor het neertrekken van Robert Lewandowski. De Pool schoot vervolgens zelf de bijbehorende strafschop tegen de touwen. Alles leek gereed voor een monsterscore, maar Bayern München verzuimde om de Belgen op de pijnbank te leggen. Pas na dik een uur werd het nummerieke overwicht verder uitgebaat. Thiago Alcántara dook op het juiste moment op voor doelman Matz Sels, om de puntgave voorzet van Joshua Kimmich binnen te glijden. Kimmich maakte in de blessuretijd zelf nog de 3-0.

Celtic - Paris Saint-Germain 0-5

Het trio Neymar, Kylian Mbappé, Edinson Cavani. Net zoals afgelopen weekend in de competitie prikten ze allemaal een goaltje mee. Neymar drukte als eerste af na een afgemeten steekpass van Adrien Rabiot. Mbappé rondde af nadat Cavani langs een kopbal van Neymar maaide en de Uruguayaan schoot vanaf de strafschopstip nog voor rust de 0-3 binnen. Het gouden trio hield zich na de pauze wat meer afzijdig en lang bleef het bij drie treffers. Tien minuten voor tijd maakte Mikael Lustig echter een eigen goal, waarna Cavani met een knappe kopbal het slotakkoord verzorgde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen