Celina: "Championship betere competitie dan Eredivisie"

12 september 2017, 13:57

Na een uitleenbeurt bij FC Twente komt Bersant Celina dit seizoen op huurbasis uit voor Ipswich Town, dat uitkomt in het Championship. De 21-jarige vleugelaanvaller uit Kosovo, die nog bij Manchester City onder contract staat, stelt dat het niveau daar stukken hoger ligt dan in de Eredivisie het geval is.

Celina is met twee goals in vier duels prima begonnen bij Ipswich Town, maar stond in de competitie nog niet in de basis. "Ik ben hierheen gekomen om te spelen. Daarom heeft de manager (Mick McCarthy, red.) mij gehaald. Ik zie daarom niet echt in waarom hij me niet zou opstellen. Het is lastig, maar het is tijd om het weer te laten zien in de komende wedstrijden", stelt Celina in gesprek met de BBC. "Ik denk wel dat de manager in mijn gelooft."

Het jeugdproduct van Man City noteerde vorig seizoen vijf goals en vijf assists in 28 officiële wedstrijden voor Twente. "In het Championship gaat het veel sneller en is het fysieker dan in de Eredivisie. De spelers zijn van een hoger niveau. Het is simpelweg een betere competitie dan de Eredivisie", vindt Celina.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen