NAC neemt zoon Van der Gaag over van Benfica

11 september 2017, 18:26

NAC Breda heeft versterking gevonden in de jeugdopleiding van Benfica. Jordan van der Gaag, de zoon van Excelsior-coach Mitchell van der Gaag, heeft een contract voor drie jaar getekend in het Rat Verlegh Stadion. De 18-jarige middenvelder gaat dit seizoen meetrainen met de A-selectie, maar zal zijn wedstrijden voornamelijk spelen in het tweede elftal en de onder 19-ploeg van NAC.

"'Jordan is een Nederlandse middenvelder met veel potentieel", zegt Hans Smulders, de technisch directeur van NAC, op de clubwebsite. "Wij hebben hem dan ook gehaald met het oog op de toekomst. Het is goed om te zien dat hij ervoor kiest om zich bij ons verder te ontwikkelen. Hij zal aansluiten bij het dagprogramma van onze selectie in Zundert en het plan is om hem dit seizoen met name mee te laten spelen in het tweede elftal en onze onder 19."

Van der Gaag tekende vorig jaar zijn eerste profcontract bij Benfica. Vorige jaargang speelde de meervoudig jeugdinternational van Oranje op huurbasis voor Estoril, maar afgelopen zomer keerde hij terug in Lissabon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen