Feyenoord krijgt tegen City te maken met Poolse arbiter

11 september 2017, 11:58

De arbitrage van het duel tussen Feyenoord en Manchester City in de groepsfase van de Champions League is in Poolse handen. De Europese voetbalbond UEFA heeft Szymon Marciniak aangewezen als de scheidsrechter van de wedstrijd in De Kuip, die woensdag om 20.45 uur afgetrapt wordt. De rest van de arbitrage is ook afkomstig uit Polen.

Het is de eerste keer sinds het seizoen 2002/2003 dat Feyenoord weer in de groepsfase van de Champions League uitkomt. Naast Manchester City, dat afgelopen zaterdag in de Premier League met 5-0 van Liverpool won, zitten ook Napoli en Shaktar Donetsk bij Feyenoord in de groep.

Feyenoord moet het komende woensdag stellen zonder Nicolai Jørgensen, die met spierklachten uitviel in het uitduel met Heracles Almelo. Deze wedstrijd werd afgelopen zaterdag met 2-4 gewonnen door de Rotterdammers, die na vier duels nog zonder puntenverlies zijn in de Eredivisie en daarmee aan de leiding gaan. Na de wedstrijd tegen Man City staat de uitwedstrijd tegen PSV (zondag) op het programma voor de ploeg van Giovanni van Bronckhorst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen