Faber: "Aan de bal hebben we te weinig gebracht"

10 september 2017, 20:42

Ernest Faber vond zijn team FC Groningen slordig aan de bal in de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo. Volgens de coach is dat ook de oorzaak van het puntenverlies dat de noorderlingen leden in het Noordlease Stadion. VVV kwam in de slotfase langszij (1-1).

"Het is een teleurstellend resultaat voor ons. Met onze kwaliteit mogen we deze voorsprong zeker in de slotfase niet meer weggeven. Aan de bal hebben we vandaag te weinig gebracht. We waren te onrustig. In het begin van de wedstrijd was het nog volgens plan, maar daarna begonnen we onze eigen onrust te creëren", aldus Faber op de clubwebsite.

"In het verloop van de wedstrijd hadden we voldoende kansen om het af te maken. Maar we moesten onze energie steken in de verkeerde dingen. Als we onze energie meer steken in de eigen zuiverheid, durven passen en een snelle voorbereiding op de volgende actie, dan hoeven we dus minder te steken in de bal heroveren en verdedigen", vervolgt Faber. "In de slotfase kregen we dus toch nog de 1-1 om de oren. En in die fase was dat nog verdiend ook. Bij vlagen speelden we goed aan de bal, maar bij vlagen ook zeer onzorgvuldig. Dat moet verbeteren en ook snel gaan verbeteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen