De Boer: "Onvoorstelbaar dat we niet hebben gescoord"

10 september 2017, 17:27

Een karrenvracht aan kansen was zondagmiddag niet aan Crystal Palace besteed. Bij Burnley werd er met 1-0 verloren, terwijl de ploeg van Frank de Boer veel gevaarlijker was. De in de gevarenzone verkerende trainer vindt de nederlaag onbegrijpelijk.

De Boer stond na de vierde zeperd op rij in de Premier League teleurgesteld Sky Sports te woord. "Iedereen heeft kunnen zien dat wij het enige team waren dat de overwinning verdiende. Maar dat is voetbal. Soms krijg je niet waar je recht op hebt, maar we moeten ook kritisch op onszelf zijn. We hebben namelijk een doelpunt weggegeven en zelf onze kansen niet benut."

Palace kwam al na drie minuten op achterstand. "Na de tegentreffer hebben we onze rug gerecht en ons spel gespeeld", vond De Boer. "We deden dat heel goed en gaven niks weg. We hadden de controle maar vergaten onszelf te belonen. Het is onvoorstelbaar dat we niet hebben gescoord en geen punten hebben gehaald."

Ondanks een nieuwe nederlaag blijft de Nederlander optimistisch. "Als we elke week zo spelen, krijg je waar je recht op hebt. Maar voetbal draait om scoren, daar bestaat geen twijfel over. Dat zal beter moeten. Wij waren goed vandaag en ik kan niet meer doen dan dit. We hadden moeten scoren maar hebben onszelf een slechte dienst bewezen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen