Larsson trefzeker bij debuut: "Ik ben op de goede weg"

10 september 2017, 11:45

De met 2-4 gewonnen uitwedstrijd tegen Heracles Almelo had voor Sam Larsson een speciaal tintje. De Zweedse aanwinst van Feyenoord kwam meteen tot scoren bij zijn debuut, hij maakte in de slotfase de 2-4. Larsson kijkt tevreden terug.

"Ik ben blij met mijn doelpunt", zegt Larsson op de website van de Rotterdammers. De buitenspeler zag Heracles in de tweede helft nog wel terug in de wedstrijd komen. "Het was nog even hectisch, ja. Maar we hebben drie punten en dat is wat telt." Larsson is blij dat hij zijn debuut heeft gemaakt. "Er ligt een periode achter me waarin ik weinig wedstrijden heb gespeeld en dus heb ik de afgelopen tijd hard gewerkt om fysiek sterker te worden. Ik zit nog niet op 100%, maar ik ben op de goede weg. Lekker dat ik nu mijn eerste minuten heb kunnen maken."

Nu richt de aanvaller zich met zijn ploeg op de wedstrijd tegen Manchester City, waarna komend weekend de ontmoeting met PSV wacht. "We kijken allemaal uit naar die wedstrijden. Het wordt een grote uitdaging om ons te meten met Manchester City, maar ik heb er heel veel zin in. Mooi om Champions League te gaan spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen