Opgeluchte El Ahmadi kijkt vooruit: "Duel met City leeft enorm"

10 september 2017, 10:26

Er leek voor Feyenoord geen vuiltje aan de lucht in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo, maar de regerend kampioen liet de thuisploeg zaterdag terugkomen van 0-3 naar 2-3. Volgens Karim El Ahmadi speelde Feyenoord dan ook een matige tweede helft, waarin het uiteindelijk nog wel met 2-4 won.

"We hebben het onszelf onnodig moeilijk gemaakt", spreekt de aanvoerder op de clubwebsite. "In de eerste helft lukte alles en creëerden we veel kansen. We waren heer en meester, maar in de tweede helft glipte het ineens weg. De gemakzucht sloop erin en we deden niet dezelfde dingen als in de eerste helft."

Na de eerste treffer van Heracles kwam Feyenoord echt in de problemen. "Wij gingen toen juist nog verder naar achteren lopen en verloren steeds meer duels. Je probeert dan nog wel te coachen, maar dat is lastig in zo'n situatie. We zullen die tweede helft goed moeten analyseren om te voorkomen dat dit nogmaals gebeurt", beseft El Ahmadi.

Het vizier kan in Rotterdam nu worden gericht op aanstaande woensdag, als de Champions League-wedstrijd tegen Manchester City op het programma staat. El Ahmadi heeft er zin in. "Daar kijk ik heel erg naar uit. De wedstrijd leeft enorm in de groep. Feyenoord is terug op het hoogste podium van Europa. We zullen in dat duel negentig minuten lang alles moeten geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen