Van Bronckhorst: "Afwachten hoe het met Jørgensen is"

9 september 2017, 21:37

Feyenoord won zaterdagavond met 2-4 op bezoek bij Heracles Almelo. Het enige minpunt voor Giovanni van Bronckhorst was eigenlijk het vroege uitvallen van Nicolai Jørgensen. De Deense spits had last van zijn hamstring en is daardoor een twijfelgeval voor het Champions League-duel met Manchester City.

In de eerste helft speelde Feyenoord goed, maar de tweede helft was het een stuk minder. "Daar kunnen we zeker niet tevreden over zijn. We beslissen de wedstrijd in de eerste helft eigenlijk al, maar als je de tweede helft dan zo speelt dan roep je problemen over jezelf af", reageert Van Bronckhorst na afloop tegenover FOX Sports. "In de tweede helft lag het tempo veel te laag en deden we dingen die op dit niveau niet horen. Dat kan je gewoon de wedstrijd kosten."

Jørgensen moest al na 22 minuten naar de kant vanwege hamstringklachten. Hoe erg het precies is, durft Van Bronckhorst nog niet te zeggen. "Ik hoop dat het meevalt, maar we moeten de diagnose nog afwachten." Sam Larsson debuteerde voor Feyenoord en was direct trefzeker in de slotfase. "Hij kwam erin in een fase dat het wat minder liep. We gaven veel kansen weg. Maar hij kreeg twee kansen, waarvan hij er een afmaakt. Ik ben blij dat hij minuten heeft kunnen maken en dan ook nog scoort."

Feyenoord gaat zich nu voorbereiden op het duel met Manchester City in de Champions League. "We hebben hun wedstrijd opgenomen. Eerder tegen Bournemouth zijn we gaan kijken. Maar Manchester City is een ploeg die weinig geheimen kent. Dus wat dat betreft was één keer kijken voldoende", aldus Van Bronckhorst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen