Van de Looi: "Voelt als eerste wedstrijd van het seizoen"

8 september 2017, 15:45

Willem II-coach Erwin van de Looi is blij dat de transfermarkt gesloten is. De coach van de Tricolores weet eindelijk waar hij aan toe is en is bovendien dik tevreden met de aanwinsten in Tilburg. Dat zegt de trainer voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag, dat net als Willem II nog op de hatelijke nul staat.

"Omdat de transfermarkt sinds vorige week dicht is, voelt deze wedstrijd een beetje aan als de eerste wedstrijd van het seizoen. Maar natuurlijk vergeten we niet wat we geleerd hebben van de eerste drie wedstrijden", zegt Van de Looi in aanloop naar het duel met ADO op de clubwebsite. De oefenmeester zegt blij te zijn met versterkingen Ben Rienstra en Jop van der Linden, die beiden van AZ werden overgenomen. "Deze jongens met eredivisie-ervaring heb je gewoon nodig." In tegenstelling tot de zomeraanwinsten zijn Bartholomew Ogbeche, Asumah Abubakar en Elmo Lieftink niet inzetbaar tegen ADO.

Van de Looi is blij dat de concurrentie bij Willem II is toegenomen. Dat komt mede door de komst van spits Etien Velikonja. "Etien is een echte prof. Hij is een volwassen en rustige jongen die goed voor zichzelf zorgt. Hij kwam hier volledig fit binnen en is goed in het afwerken, dit is bovendien waar we naar opzoek zijn: doelpunten", zegt Van de Looi veelbelovend.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen