Heerenveen angstgegner van PSV: "Die club ligt ons wel"

8 september 2017, 15:35

Sinds 2011 wist sc Heerenveen ongeslagen te blijven in thuiswedstrijden tegen PSV. De vorige twee keer eindigde dit affiche in een 1-1 gelijkspel, maar daarvoor wonnen de Friezen zelfs met 1-0, 3-0 en 2-1 van de Eindhovense club. Coach Jurgen Streppel denkt dat Heerenveen zondag (12.30 uur) weer goed voor de dag kan komen tegen PSV.

"Ik verwacht een mooie wedstrijd. Vorig seizoen hebben we ook twee geweldige wedstrijden tegen PSV gespeeld. Deze tegenstander ligt ons wel. We kijken ernaar uit", zegt Streppel voor de camera van Heerenveen TV. De coach heeft een fitte selectie tot zijn beschikking en is blij dat de transferperiode achter de rug is. "Gelukkig wel, dat geeft wel rust", aldus Streppel. "Maar je hebt te maken met de regels, en daar moeten we mee dealen. Nu kunnen we aan de bak om er een mooi seizoen van te maken."

Voor Stijn Schaars is het treffen met PSV speciaal, omdat hij voor zijn periode in Friesland meerdere jaren in Eindhoven speelde. "PSV is een mooie club, waar ik drie fantastische jaren heb gehad en ik twee keer kampioen ben geworden. Maar dat telt zondag niet: ik speel voor Heerenveen", weet de aanvoerder. "We hebben er zin in, we kunnen ons meten met de top van Nederland. PSV is een goede ploeg, maar met ons vertoornen zit het goed", aldus Schaars.

Lees ook: Cocu tevreden: "Juiste balans tussen ervaring en talent"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen