Koeman ziet probleem bij eerder gesloten Engelse transfermarkt

7 september 2017, 21:22

Ronald Koeman hoopt dat andere landen in navolging van Engeland de transfermarkt ook eerder op slot gooien. Zo niet, dan lost het weinig op, is de mening van de manager van Everton. Donderdag is officieel bekendgemaakt dat de deadline vóór de start van de Premier League komt te liggen.

"Als we dit in de Premier League doen, en de rest van Europa volgt niet, dan hebben we nog steeds een probleem", zegt Koeman op beelden van FOX Sports. "Het beste is dat alle competities de transfermarkt sluiten, voordat het nieuwe seizoen begint. Want het is gekkenwerk."

Om dat te verduidelijken, haalt Koeman Vincent Janssen aan. "Janssen van Tottenham zou op de slotdag eventueel verkocht worden. Op diezelfde speelde hij met Nederland tegen Frankrijk. Dat is belachelijk. Dan kan jij je niet concentreren op die interland. Dat is maar een voorbeeld. Er zullen meer spelers zijn geweest zoals hij, die rondom hun interland nog met een transfer bezig moesten zijn. Belachelijk en ongelooflijk dat dit nog kan."

Jacco Swart, directeur van de Eredivisie CV, heeft laten weten dat een vervroegde deadline in Nederland op zich laat weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen