Pochettino: "Janssen heeft toekomst bij Tottenham"

7 september 2017, 22:40   Bijgewerkt: 8 september 2017, 07:42

Vincent Janssen blijft in de plannen van Tottenham Hotspur voorkomen, heeft manager Mauricio Pochettino laten weten. Deze week werd duidelijk dat de spits van Oranje niet in de Champions League-selectie van de Londenaren is opgenomen.

Op een persconferentie werd Pochettino gevraagd of Janssen een toekomst heeft in Londen. "Ja, natuurlijk", reageerde de Argentijnse trainer. "De volgende vraag is waarom hij niet in de selectie van de Champions League zit. Dat heeft te maken met aantallen."

Pochettino kon zeventien plekken invullen, verplicht aangevuld met acht zelfopgeleide spelers. "We hebben besloten om hem en Erik Lamela er buiten te houden. In januari bekijken we opnieuw of we de selectie aanpassen. Maar, hij heeft een toekomst. Net als andere spelers hier."

De situatie van Lamela is overigens anders. Hij is herstellende van een heupblessure. De middenvelder wordt volgende maand terug verwacht. Bovendien moet Tottenham zien te overwinteren in de Champions League, wil Pochettino überhaupt de kans hebben om zijn selectie te wijzigen. Dat wordt een hele klus, want de Spurs zitten bij Real Madrid, Borussia Dortmund en APOEL Nicosia in de groep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen