Mings langer bij Bournemouth, Wenger geeft Arsenal-uitleg

6 september 2017, 23:57

Bij AFC Bournemouth heeft een collega van Nathan Aké zijn contract verlengd. Verdediger Tyrone Mings heeft woensdag zijn krabbel gezet onder een nieuwe verbintenis, waarvan de looptijd niet bekend is gemaakt. De Premier League-club meldt alleen dat het om een 'langdurig contract' gaat.

De 24-jarige verdediger speelt sinds 2015 voor Bournemouth en is na Steve Cook, Harry Arter, Adam Smith en Dan Gosling de vijfde speler die zijn contract heeft verlengd. Mings, die in het huidige Premier League-seizoen alleen tegen Manchester City mocht aantreden, is positief over zijn toekomst. "Dit is een gemakkelijke beslissing, omdat ik me hier heel goed voel. Ik ben dolgelukkig met mijn nieuwe contract."

Wenger legt Arsenal-situatie uit

Arsene Wenger vindt dat Arsenal lof hoort te krijgen voor het besluit om Alexis Sánchez deze zomer niet te verkopen. De coach doelt op het feit dat de Chileen volgend seizoen gratis de deur uit kan lopen en Arsenal het sportieve belang dus boven het financiële plaatst. "Hierdoor offeren wij ongeveer zestig tot zeventig miljoen pond op", zegt Wenger tegen beIN Sports. "Daardoor moeten wij volgend jaar iemand kopen voor die prijs. We betalen zodoende een enorme prijs voor dit besluit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen