Van de Sande eerlijk: "Was bij RKC doodongelukkig geworden"

6 september 2017, 21:27

Roel van de Sande is blij dat zijn transfer naar FC Oss op de slotdag van de transfermarkt nog rondkwam. De middenvelder stapt op huurbasis over van RKC Waalwijk, waar hij geen uitzicht meer had op speeltijd. Hij kijkt met een slecht gevoel terug op zijn laatste weken bij RKC.

Halverwege augustus hoorde Van de Sande dat hij weinig kans zou maken op speelminuten. "Zonder pardon en zonder enige reden kreeg ik te horen dat ik kon vertrekken", legt hij uit aan Omroep Brabant. "Ik mocht niet meer in de kleedkamer komen en moest helemaal apart van de groep trainen."

Hij vindt het onvoorstelbaar dat RKC zo met hem om is gegaan. "Als aan de begin van de voorbereiding tegen mij was gezegd: 'Roel, we zien het niet meer in je zitten.' Dan had ik de trainer een hand gegeven en was op zoek gegaan naar een nieuwe club. Dan heb je acht weken om iets anders te vinden. Nu trainde ik vijf, zes weken volop mee en kreeg ik ineens het nieuws te horen. Dat verdient niet de schoonheidsprijs", zegt de aanvaller, die blij is met zijn overstap naar Oss. "Deze transfer is perfect voor mij. In Waalwijk zat ik echt op een dood spoor, daar was ik doodongelukkig geworden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen