Mbappé over PSG: "Ambitieuze speler bij ambitieuze club"

6 september 2017, 18:21

Zijn transfer kwam op 31 augustus rond, maar Kylian Mbappé heeft zich vanwege de interlandperiode pas op deze woensdag gemeld bij Paris Saint-Germain. De Franse topaanwinst werd vandaag aan het publiek gepresenteerd en liet weten voor het hoogste te gaan met zijn club.

"Dit is een geweldige kans voor mij", zegt de van AS Monaco overgekomen aanvaller op de clubwebsite. "Ik wil me ontwikkelen op het hoogste niveau en dat kan deze club mij bieden. Ik ben een ambitieuze speler bij een ambitieuze club, dus we kunnen samen gaan groeien." Mbappé legt ook uit waarom hij voor PSG gekozen heeft. "Vanwege het sportieve project. PSG is een geweldige team dat vaak in balbezit is en dat geeft de aanvaller de kans om te excelleren. Ik wil met deze club alles winnen en ik ben hier echt gekomen om prijzen te pakken."

Mbappé is niet de enige topaanwinst van PSG, aangezien ook Neymar deze zomer werd aangetrokken. "Maar ik vond dit project ook voor zijn transfer al aantrekkelijk. Natuurlijk is het wel mooi om met zo'n buitengewone speler te gaan voetballen. Het is een mooie bijkomstigheid, maar niet mijn hoofdreden om te komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen