Van Bronckhorst: "Moeilijke wedstrijden gehad bij Heracles"

6 september 2017, 15:56

Feyenoord staat aan de vooravond van de start van een drukke periode. Voor de landskampioen staan wedstrijden in de Eredivisie, beker en Champions League op het programma. Eerst ligt de volledige focus op zaterdag, op het uitduel met Heracles Almelo.

"Alles komt deze periode voorbij. Met de ervaring van vorig jaar, toen met de Europa League, is dit de fase waarin het niveau iets hoger ligt", zegt Giovanni van Bronckhorst tegen Feyenoord TV. "Wij zijn er klaar voor, en hebben ook de groep om daar mee om te gaan."

De Rotterdammers beginnen volgende week aan de Champions League, met een thuiswedstrijd tegen Manchester City. Komende zaterdag gaat Feyenoord in de Eredivisie op bezoek bij Heracles. "We hebben daar moeilijke wedstrijden gehad, met kleine overwinningen. Dit jaar zal dat ook zo zijn, zij kennen een goede start. De overwinning op Ajax heeft ze veel vertrouwen gegeven."

Van Bronckhorst rekent op drie punten. "Ik denk dat wij een ploeg hebben die daar resultaat kan behalen. Voorgaande jaren hebben we dat bewezen, ook al ging dat niet even makkelijk. Het vertrouwen is er. We hebben Heracles de afgelopen weken geanalyseerd en weten waar de kansen liggen, maar ook waar we op moeten letten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen