IJsland en Turkije maken groep I ongemeen spannend

5 september 2017, 22:36

Groep I is waarschijnlijk de spannendste groep in de WK-kwalificatie. Door de zege van Turkije op Kroatië (1-0) en IJsland tegen Oekraïne (2-0) staan de vier toplanden in deze poule met nog twee wedstrijden voor de boeg binnen twee punten van elkaar. 

Turkije - Kroatië 1-0

Koploper Kroatië wist in Turkije aardig stand te houden en de wedstrijd was lang in evenwicht wat kansen betreft. Een kwartier voor tijd ging het echter mis. Oguzhan Özyakup schoot vanaf een meter of 25, waarna doelman Danijel Subasic verzuimde de bal naar de zijkant te tikken en Cenk Tosun kon scoren. Kroatië wist in het restant niet meer terug te slaan, maar blijft op doelsaldo wel boven IJsland staan. 

IJsland - Oekraïne 2-0

De eerste helft verliep doelpuntloos, maar direct na de pauze was het Gylfi Sigurdsson die de score opende. Doelman Andriy Pyatov ging een duel slap aan, waarna de middenvelder op de juiste plek stond om binnen te schieten. Halverwege het tweede bedrijf was het weer Sigurdsson met de treffer. Dit keer stond Pyatov nog wel tussen de palen toen hij schoot, maar de doelman zag er weer niet sterk uit bij een schot dat toch houdbaar leek.

Overig duel:

Kosovo - Finland 0-1 (Teemu Pukki)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen