Southgate: "Rashford dodelijk voor tegenstander"

4 september 2017, 23:53

Marcus Rashford is de gevierde man bij Engeland in het gewonnen WK-kwalificatieduel met Slowakije (2-1). De aanvaller gaf een assist en maakte zelf het tweede doelpunt. Daarmee kan Engeland bijna een ticket boeken naar Rusland. Bondscoach Gareth Southgate was onder de indruk van de pas negentienjarige Rashford.

"Rashford heeft alles laten zien wat hij in zich heeft", zegt Southgate volgende BBC. "Soms moet het beter, maar hoe hij aan de bal is, zijn volwassenheid en de manier waarop hij tegenstanders kan passeren... Dat is dodelijk voor de tegenstander. Bovendien nam hij het hele team daarin mee."

Engeland speelde in de eerste helft niet goed. The Three Lions kwamen rap op achterstand, en creëerden amper kansen. Na de gelijkmaker van Eric Dier herstelde Engeland zich. "Complimenten voor de spelers. In de tweede helft hadden we de zaken onder controle. We gaven ze geen ruimte."

Met nog twee kwalificatiewedstrijden op het programma heeft Engeland vijf punten voorsprong op Slowakije, de nummer twee in groep F.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen