Dembélé heeft geen spijt van werkweigering bij Dortmund

3 september 2017, 17:27

Ousmane Dembélé maakte deze zomer de overstap van Borussia Dortmund naar FC Barcelona. De aanvaller stopte uiteindelijk zelfs met trainen bij de Duitse club om zo een transfer te forceren. Hij zegt nog altijd geen spijt te hebben van die beslissing.

"Ik bleef er rustig onder. Het was een kwestie van onderhandelingen tussen Barcelona en Dortmund. Ik wist dat ik gewoon geduld moest hebben", blikt Dembélé terug in gesprek met Sport. "Uiteindelijk besloot ik om te stoppen met trainen. Ik wilde niet meer en zocht een excuus om niet meer te hoeven gaan. Als de transfer niet was doorgegaan en ik had er niets aan gedaan om naar Barcelona te gaan, dan had ik nu spijt gehad."

Uiteindelijk vertrok Dembélé voor 105 miljoen euro naar Barcelona, de club waar hij van kleins af aan al fan van was. "Ik keek alle wedstrijden van FC Barcelona om te zien hoe ze speelden. Andrés Iniesta en Lionel Messi vond ik geniale spelers. Ik probeerde hen altijd na te doen, maar dat lukte niet", zegt de aanvaller, die niet direct vergeleken wil worden met de vertrokken Neymar. "Hij is één van de beste spelers ter wereld. Ik ben nog jong en hoop veel te leren bij Barcelona."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen