Heerenveen houdt Veerman in Friesland: "Wij weten zijn wens"

3 september 2017, 11:50

SC Heerenveen weet de wens van Henk Veerman, maar hield hem de afgelopen transferperiode in Friesland. De reservespits wil meer aan spelen toekomen. Echter moet hij in het Abe Lenstra stadion Reza Ghoochannejhad voor zich dulden en was een vertrek een serieuze optie. Onder meer FC Utrecht had oren naar de Volendammer, maar Heerenveen wilde niet meewerken. Wel lieten de Friezen Sam Larsson naar Feyenoord gaan.

"Wij weten de wens van Henk. Ik vind dat hij fantastisch met zijn situatie is omgegaan", zegt technisch manager Gerry Hamstra tegen Heerenveen TV. "Er is veel over gezegd. Soms lees je dingen waarvan je je afvraagt waar dat vandaan komt. Intern hebben we duidelijk gecommuniceerd naar Henk. Wij hebben twee Eredivisie-spitsen nodig, willen wij de strijd aangaan met onze concurrenten. Met Reza en Henk hebben we twee goede spitsen. Dat willen we graag zo houden. Of er moet ergens een moment komen dat voor beide partijen goed is. Die situatie hebben wij niet gevonden."

Larsson

Larsson kreeg wel zijn gewenste transfer. De Zweed tekende bij Feyenoord. "Vorig jaar zomer en winter hebben we duidelijk gecommuniceerd dat wij Sam niet kwijt wilden. Nu zijn we ook heel duidelijk geweest dat we na twee keer 'nee' mee wilden werken. We hadden de afspraak met hem, dat wanneer er een goede club komt en het voor Heerenveen ook goed is, we aan een transfer mee zouden werken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen