Villa terug bij Spanje: "Altijd gezegd dat het moeilijk zou zijn"

3 september 2017, 09:51

Voor David Villa was zijn invalbeurt voor Spanje tegen Italië een wens die uitkomt. De 35-jarige spits maakte sinds het WK 2014 geen minuten meer voor la Roja. Bondscoach Julen Lopetegui toonde vertrouwen in de speler van New York City.

Villa speelde slechts een paar minuten mee, maar dat maakt de Spanjaard niet minder blij. "Ik heb altijd gezegd dat het moeilijk zou zijn om terug te keren bij de nationale ploeg. Maar ik heb die droom nooit opgegeven. Ik ben erg blij om hier te staan", zegt Villa tegen Teledeporte. "Iedereen die het geloof in mij heeft gehouden, wil ik bedanken. Het ging hier wel om een sleutelmoment in de kwalificatie."

De Spanjaarden gaven zaterdag een galavoorstelling in Madrid door Italië met 3-0 te verslaan. Isco vertolkte de hoofdrol. Voor hem kwam Villa in het veld. "Ik ken Isco van de jeugdopleiding van Valencia. Hij trainde al mee met het eerste team en klopte op de deur. Hij is een goede jongen, in een uitstekende vorm. We kunnen allemaal van hem genieten, gelukkig is hij een Spanjaard."

Spanje treft dinsdag Liechtenstein in de WK-kwalificatie. Voor Villa lijkt dat een ideaal moment om dichter bij een mooie mijlpaal te komen. "Honderd interlands? Het gaat stap voor stap. Ik ga rusten en probeer mijn 99ste interland te spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen