Keepende Mourinho steelt show tijdens benefietwedstrijd

2 september 2017, 19:20

José Mourinho eiste zaterdag een hoofdrol voor zich op in de benefietwedstrijd voor de brand in de Grenfell Tower in Londen. De manager van Manchester United viel in als doelman, kreeg geel en scoorde in een strafschoppenreeks.

De Game4Grenfell, zoals de benefietwedstrijd werd genoemd, was een initiatief van oud-international Les Ferdinand. De Engelsman groeide op naast de in juni uitgebrande Grenfell Tower.

 

Op Loftus Road, het onderkomen van zijn voormalige werkgever Queens Park Rangers, had Ferdinand een team onder zijn hoede. Allan Shearer coachte de andere ploeg. Onder meer David James, Jamie Redknapp en David Seaman, maar ook zanger Olly Murs en Olympisch kampioen hardlopen Mo Farah deden mee.

Mourinho maakte deel uit van de ploeg van Shearer. Halverwege de tweede helft kwam The Special One in het veld als keeper en wist hij de ogen op zich gericht. Mourinho kreeg geel voor tijdrekken, maar scoorde ook in de penaltyserie. In die strafschoppenreeks kwam het team van Ferdinand overigens als winnaar uit de bus (5-3). In reguliere speeltijd was de wedstrijd in 2-2 geëindigd.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen